дом Общество Временна площадка за строителни отпадъци създадоха във Велики Преслав

Временна площадка за строителни отпадъци създадоха във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Временна площадка за строителни отпадъци бе създадена във Велики Преслав. Тя се намира в базата на БКС в промишлената зона на старопрестолния град. Това съобщиха от местната администрация.
Депонирането на строителни отпадъци става след подаване на заявление. Таксата за тон отпадък е 5 лева на кубик.
Временната площадка за строителни отпадъци ще работи до 30 април от понеделник до четвъртък между 7.30 и 16.00 часа.
Заплащането на предадените отпадъци ще се извършва на място.
Гражданите, които нямат възможност да извозят строителните си отпадъци могат да се обърнат към местната фирма БКС след предварителна заявка и заплащане.
За по-големи количества строителни отпадъци и земни маси, генерирани от обекти, за които се издава разрешение за строеж и се открива строителна линия и / или обекти, от които общото количество на строителните отпадъци и земни маси надвишава 1 куб.м. собствениците, инвеститорите или изпълнителите на обектите, извършващи преустройства и текущи ремонти на сгради и съоръжения следва да подадат заявление до кмета на общината за определяне маршрута и мястото за извозване на същите, въз основа на което Община Велики Преслав ще им издаде ”Удостоверение за третиране“, съгласно чл.19 и чл. 20 от Наредба №11 за Управление на отпадъците на Общински съвет Велики Преслав.
В тези случаи Община Велики Преслав ще издава на собствениците, инвеститорите или изпълнителите на обектите съответното направление за обезвреждане на отпадъците на кариерата в с. Златна нива, където на място ще се заплаща за извозеното количество строителен отпадък на преференциални цени от 6лв. на тон, съгласно сключен договор между Община Велики Преслав и фирмата, която стопанисва и експлоатира кариерата в с. Златна нива.
Телефонният намер за връзка с БКС е 0892274684.
Телефон за връзка с кариерата в с. Златна нива е 0897374749.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия28 медала за бойците на СК „Шуменска крепост“ от Държавнто първенство по кикбокс
Следваща статияПразнични лалета и пожелания за служителките в Община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here