дом Общество Военни от Шумен обезвредиха противотанкови мини, намерени край Разград

Военни от Шумен обезвредиха противотанкови мини, намерени край Разград

0
ДЯЛ

Противотанкови мини са намерени в района на изоставени сгради вляво от пътя за Попово, на около 500 м от табелата за край на Разград. Районът е бил отцепен заради мерки за сигурност.
Военнослужещи от формирование 54 060 – Шумен, от състава на Сухопътните войски са извършили днес разузнаване на намерените противотанкови мини.
Специализираният екип е определил 16-те мини като учебни и ги е унищожил без взривяване.
Действията на военнослужещите са били ръководени от капитан Ангел Иванов, съобщиха от пресцентъра на Министерство на отбраната.
Кадър: bTV
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Нощ на театрите“: Шуменските театрали канят децата да поиграят с Пипи
Следваща статия48-годишен мъж загина при тежка катастрофа по пътя за „Мътница“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here