дом Политика Водата „нажежи“ обстановката на общинската сесия, вижте кой, какво каза

Водата „нажежи“ обстановката на общинската сесия, вижте кой, какво каза

0
ДЯЛ

Продължават да прехвърчат искри между общинските съветници по време на разгорещените дебати за проблема с водата.
Общинският съветник от БСП Веселин Пенчев призова ВиК оператора да „спре да извива ръцете на общините“.
Даниела Русева от Реформаторския блок пък посочи, че „ние потребители плащаме това, което получаваме. И едва когато ВиК дружеството започне да предлага качествена вода, може да поиска да платим по-висока цена“.
Репликата на общинския съветник Асен Асенов „ромите са готови да си купуват водомери“ предизвика смесени реакции. Той отправи и питане към Красимир Марков дали спирането на водата в ромските квартали ще подобри нейното качество.
Кметът Любомир Христов призова общинските съветници да гласуват по съвест. Той поиска от инж.Марков, ако бъде приет бизнес планът на Водното дружество, то той да дава информация за всяка стъпка по изпълнението му.
За първи път на общинска сесия залата за дебати е пълна, присъстват и много шуменци, които следят случващото се и очакват съветниците които на практика са упълномощени от тях, да вземат правилното решение.
Снимки: 24shumen.com
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДраев: Ако държите да поемете политическа отговорност, то тогава го направете, като си подадете оставката (обновена)
Следваща статияОгън унищожи 50 декара посеви с пшеница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here