дом Общество Внимание! Опасност от ледени висулки и хлъзгави тротоари

Внимание! Опасност от ледени висулки и хлъзгави тротоари

0
ДЯЛ

Очакваното повишаване на температурите днес би могло да създаде предпоставки за инциденти, съобщават от Общинската администрация в Шумен. Оттам се обръщат с молба към представителите на институциите, собствениците, наемателите на търговски обекти и гражданите да организират отстраняването на опасно надвисналите ледени висулки от стрехите. Инспектори от дирекцията по устройство на територията от вчера следобед започнаха огледи и към момента все още дават само указания за почистването на висящите ледените късове и на натрупания по покривите сняг, защото ако не го направят, подлежат санкциониране. Гражданите трябва да бъдат изключително внимателни и да не се движат в близост до сградите.
От Администрацията напомнят отново на гражданите, фирмите и учрежденията, че трябва да почистят снега от прилежащите им тротоарни площи. С повишаването на температурите ще започне топенето и ако снегът не се почисти, при по-ниски температури през нощта ще се образуват опасни заледявания.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧестита Баба Марта!
Следваща статияВсе още има затворени пътища в областта, но обстановката се нормализира

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here