дом Общество Внимание! Джебчийки шетат в района на автогарата

Внимание! Джебчийки шетат в района на автогарата

0
ДЯЛ

Три подозрителни жени обикалят в района на автогарата, алармираха търговци. По думите им, крадлите прилагат позната схема –едната от тях „разсейва“, а другите задигат каквото успеят.
„Не за пръв път крадат в района, където имаме обекти. Стари познайници са ни, много са ловки, налага се да си държим очите отворени на четири“, заяви пред репортер на 24shumen.com търговка, пожелала да остане анонимна.
Тя и екипът ни приканваме читателите да бъдат особено бдителни и да се пазя, тъй като кражбите по празниците зачестяват.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНововъведения: Плащаме задълженията си към общината чрез EasyPay и ePay (видео)
Следваща статияДългогодишният школски директор Ваньо Георгиев със „Златна значка на Шумен“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here