дом Култура Влади Въргала и Елен Колева с „Едно на лице-две наопаки” на сцената...

Влади Въргала и Елен Колева с „Едно на лице-две наопаки” на сцената в Каспичан

0
ДЯЛ

Постановката „Едно на лице-две наопаки” гостува в Каспичан. Тя е дело на популярния актьор и режисьор Михаил Петров, а сценографията и костюмите са изработени от Диляна Асенова. Комедията ще забавлява жителите и гостите на града на 2 ноември 2017г. от 17.30ч. в зрителната зала на НЧ „Пробуда-1928“. Входът е свободен.
В изключително забавни и колоритни роли ще се превъплътят гост актьорите Владислав Карамфилов – Въргала и Елен Колева, които заедно с актьорите от трупата на театъра Милен Димитров, Стефан Сотиров, Михаил Скуджов, Кольо Стайков, Марина Мозжухина, Валентин Ченков, Любен Попов и Валери Зарков ще ни потопят в една пъстра история с тайнствени обрати и много изненади.
Режисьорът Михаил Петров казва за пиесата:
Нобеловият лауреат за литература Дарио Фо е написал пиесата „Едно на лице – две наопаки“ в духа на най-ярките комедии, в много моменти стигаща до фарс.
Нашият спектакъл е краен, артистичен, фантасмагоричен, доближаващ се до „комедия дел арте“, но с драматичен привкус. На финала, добрия, честния, романтичния герой, отново го прибират в лудницата. Кажеш ли истината, вече си готов за там. СИСТЕМАТА те прибира на „топло“. Живеем в един объркан, деформиран свят – такъв е моделът на СИСТЕМАТА. И ако не можем да се преборим с нея, поне нека се надсмеем. Смехът е един от малкото начини да оцелеем. На сцената това е разказано с чувство за хумор и ирония. Спектакълът е изпълнен с абсурдни ситуации, безкрайни перипетии, невероятни обрати, парадоксални ходове, бляскави, атрактивни актьори, вдъхновяващи музика, песни и сценография, уникални костюми, красиви, очарователни актриси… Празник за сетивата, душите и сърцата!

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГурбетчиите се връщали в България!? `Айде бе, а къде са се скрили тогава?
Следваща статия„Пасат“ се подпали след късо съединение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here