дом Общество Виртуална разходка в космоса предлага на своите ученици шуменско школо

Виртуална разходка в космоса предлага на своите ученици шуменско школо

0
ДЯЛ

Днес през целия ден малките ученици от СУ „Панайот Волов“ – Шумен могат да се разходят из открития космос с помощта на гостуващия в училището преносим планетариум. Виртуалният полет с ракета дава възможност на малките пътешественици да преминат около слънцето и да кацнат на всяка една от планетите от Слънчевата система.

Идеята на организаторите е по нетрадиционен начин учениците да научат най-важното за всяка една от планетите, защото знанията по този начин остават по-трайни. Информацията от виртуалното пътешествие съвпада с включените в учебното съдържание теми по предмета „Човекът и природата“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаградиха победителите в Областния конкурс „Опознай своя роден край“
Следваща статияПрокурори, деца в риск и ученици ще ритат заедно футбол, родни национали ще гледат мачовете

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here