дом Общество ВИП кафе откриват в Хитрино

ВИП кафе откриват в Хитрино

1
ДЯЛ

Кафе- клуб „ВИП Хитрино“ ще бъде открито с официална церемония днес. Високи гости на празника са областният управител на Шумен проф.Стефан Желев и общественият посредник на Шумен Иван Капралов. Лентата ще пререже кметът на Хитрино Нуридин Басри. Трагедията на гара Хитрино , когато се взриви цистерна от влакова композиция, забави реализацията на проекта, който предвиждаше откриването на кафе- клуба. Цялостната разработка на проекта с бенефициент читалище „Пробуда 1929″ получи висока оценка от експертно жури в София за създаване на социално предприятие. Идеята е да бъдат ангажирани млади хора, останали без работа.
“ Щастлива съм, че бизнеспланът ни беше одобрен. Акцентът е работата с деца. За целта в сградата на читалището, където се намира клубът, сме обособили детски кът с библиотека“, заяви за 24 shumen.com часове преди церемонията председателят на читалището Светослава Борисова. Тя уточни че при създаването на клуба е вложен арт елемент. Цената на кафето е по всеки джоб, 50 стотинки. А за настроението на гостите ще се погрижат малките участници в музикално-сценичната програма, специално подготвена за събитието.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПишат ни: Разбиваме си колите, за да стигнем до домовете си
Следваща статияЗа малки и големи фенове: BILLA организира борса за размяна на емоджита в Шумен

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here