дом Общество ВиК-Шумен обяви традиционния си конкурс за детско творчество

ВиК-Шумен обяви традиционния си конкурс за детско творчество

0
ДЯЛ

По случай Международния ден на водата, ВиК-Шумен обявява традиционния си конкурс за детско творчества под надслов „Водата – извор на живот“. Това съобщиха от водното дружество.
В надпреварата могат да участват деца до 18 години, които са разпределени в пет възрастови групи. Първа група – до 6 години. Втора група от 7 до 9 години. Трета група от 10 до 11 години. Четвърта група от 12 до 15 години. Пета група от 16 до 18 години.
Те ще се борят за наградите в следните категории – „ Рисунка“  – формат 30/50 см, „ Компютърни техники“, „Литературно есе“  – 1 машинописна страница и „Видеоклип“  – 60 секунди.
Наградите за първа и втора група ще бъдат предметни, а за останалите  от
трета до пета включително – парични.
Материалите за участие в конкурса ще се приемат до 15 март тази година включително на адрес:
гр. Шумен, площад „ Воин“ No 1
ВиК – Шумен ООД
Тел. 0887011539
email: office@vik-shumen.net
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинска комисия ще бистри бъдещето на Марашката минерална вода
Следваща статия1 925 новозаразени с COVID-19, излекуваните са 777

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here