дом Общество ВиК: Гейзерът на „Съединение“ не е авария

ВиК: Гейзерът на „Съединение“ не е авария

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Водата, която тече по улица „Съединение“ в Шумен не е авария. Това информираха от ВиК.
Гейзерът изригна преди повече от 2 часа. Това обаче се оказа рутинна операция на ВиК. През два крана там се източва водата от тръбите на водопреноснатамрежа. След кето техниците ще започнат заварки, за да се отстранят течове по трасето.
Днес голяма част от Шумен е с прекъснато водоподаване поради ремонт на тръби по бул. „Ришки проход“.
До 16.00 часа ще бъде спряно водоподаването в района на кв. „Еверест“ и района на средна зона, включително: кв. „Херсон“, кв. „Добруджа“, кв. „Тракия“, района на централна градска част, района на кооперативен пазар, района източно МБАЛ, района източно от ул. „Софийско шосе“. В района на бул. ”Ришки проход” в участъка от бул. ”Мадара” до ул. ”Съединение”, на бул. ”Мадара” в участъка от бул. ”Ришки проход” до ул. ”Вл.въстание” и ул.”Добруджа”.
Водоподаването ще бъде възстановено до 21.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия3 000 души в Шумен днес черпят за имен ден
Следваща статияПилоти излизат на протест заради спирането на рали „Стари столици“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here