дом Общество Веселин Пенчев, БСП: Проблемът със скъпата вода остана нерешен

Веселин Пенчев, БСП: Проблемът със скъпата вода остана нерешен

0
ДЯЛ

Година на избори – за европейски парламент за местна изпълнителна власт, а защо не и за предсрочни парламентарни избори, за които БСП, активно работи. Така общинският председател на БСП Шумен Веселин Пенчев определи новата 2019 година. Най-важното събитие за столетната партия предстои – 49-я конгрес. На този висок партиен форум ще бъде одобрен окончателния вариант на Програмата „Визия за България“. За изготвянето му като база са използвани много мнения и предложения по време на многобройните срещи с граждани от цялата страна в т.ч. и област Шумен, отбеляза соцлидерът.
През февруари предстоят общински конференции на БСП в региона, на които ще бъдат издигнати номинации за членове на Европарламента.
През втората половина на годината, също на партийни форуми, ще бъдат излъчени кандидатите за кмет от БСП. Ще стане ясна и листата за общински съветници.
С една дума годината ще бъде интензивна в политически план, каза Пенчев.
Като най-съществения проблем, останал като наследство от миналата година, лидерът определи високата цена на водата в Шумен.
Като хаос, който придобива гротесков характер, бе окачествена цялата ситуация, от която страдат шуменци, тъй като пият най-мръсната и най-скъпата вода в България на фона на липсващи решения за промяна.
Според депутата Иван Иванов два квартала -„Макак“ и „Мътница“ вече са пострадали от проблема с винетките, тъй като шофьорите не можели да се приберат. Но се очаквало и други квартали да пострадат.
Народният представител също открои ката важен и нерешен проблема със скъпата вода. Той очаква Министерството на регионалното развитие и благоустройство, като принципал на ВиК да избере сериозен управител, който да стабилизира дружеството.
По стара, утвърдена през годините в БСП Шумен, традиция областният председател на БСП Шумен Николай Николов завъртя новогодишната баница с късмети. Неговият късмет бе „да премине през купища евро и долари“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМая Манолова се заема с цената на водата в Шуменско
Следваща статияИзвънредно заседание на Общото събрание на ВиК ще иска Община Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here