дом Общество Велики Преслав е победител в конкурса „Нестле за Живей Активно!”

Велики Преслав е победител в конкурса „Нестле за Живей Активно!”

0
ДЯЛ
Снимка: Нестле

Община Велики Преслав бе избрана за победител във втория Национален конкурс между общините „Нестле за Живей Активно!” 2020 г., съобщиха организаторите. Награждаването на най-активната община в България се проведе днес на специална онлайн церемония. Целта на конкурса е да отличи общината, показала най-силни амбиции да промотира активен начин на живот и балансирано хранене на територията си.
В конкурса са участвали 19 общини, които са организирали за местното население различни инициативи, насърчаващи активното движение – пешеходни преходи, велопоходи, спортни турнири, нощно бягане, детско риболовно състезание и др., спазвайки всички мерки за безопасност. В предварителния етап на конкурса са избрани 7-те най-активни общини – Добрич, Бургас, Велики Преслав, Плевен, Берковица, Ардино и Брегово. Жури, включващо представители на Министерството на младежта и спорта, НСОРБ, Нестле България и спортисти, е избрало община Велики Преслав за победител.
Голяма награда, която Община Велики Преслав получи от Нестле България, e финансова подкрепа за реализиране на проект за спортно игрище и зона със спортни уреди на открито, които ще бъдат обособени в Градския парк. Проектът ще помогне за подобряването и благоустрояването на жизнената среда в общината, както и ще вдъхнови активния начин на живот на жителите на старата столица.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтвориха пътя Златна нива-Войвода
Следваща статия1 303 са излекуваните от COVID-19 за денонощие, новозаразените – 560

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here