дом Общество Васил Божков: Не съм давал подкупи, бях рекетиран!

Васил Божков: Не съм давал подкупи, бях рекетиран!

0
ДЯЛ

Политически лидери не съм подкупвал, бил съм рекетиран. Единствено аз подадох сигнал към прокуратурата. След това българският народ се събуди и България вече не е същата. След моя сигнал, вместо да го разгледат, американците ми наложиха санкции. Кой бизнесмен ще се осмели оттук нататък да подава сигнал? Бях рекетиран от лицето Бойко Методиев Борисов, и от лицето Владислав Горанов и други хора от тяхното обкръжение. Обвиняват ме, че съм подкупвал с по 10 000 лева членовете на ДКХ, но това не е вярно. Аз не съм имал достъп до ДКХ. Всичко минаваше през бившите управляващи, които ме рекетираха. Пак ще повторя, че рекетът не е подкуп.
Това заяви на видеоконференция във Фейсбук бизнесменът Васил Божков по повод наложените му от САЩ санкции по закона „Магнитски“.
„Естествено, че съм плащал – иначе нямаше да съм жив. Видяхте какво стана, когато спрях да плащам. Плащах от 2014 година до началото на 2020 година. За последните три години съм дал над 60 млн. лева. Тогава Прокуратурата повдигна много фалшиви обвинения, които после и американците последваха, за да ми повдигнат тези обвинения. Бях казал, че като се прибера ще се разправям лично с Шиши, но като гледам колко души чакат – може и да не ми дойде ред. Абсолютни глупости са, че някой политик ми е давал подкупи“, добави Божков.
По думите му не познавал Румен Радев.
„Нито имам да взимам, нито имам да връщам нещо на Борисов. Мисията ми е да махнем хунтата и да направим България нормална демократична държава. С Цветан Василев да правим общ фронт срещу кого, какъв общ фронт? Аз съм съгласен на общ фронт с всеки, който е срещу хунтата. Видяхме до какво докараха страната. А Сретен Йосич – ходих в Белград и не ме пуснаха в затвора да си поговорим“, каза в заключение Васил Божков.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВдигат пенсиите с 5%
Следваща статияЕкоинспекцията с образователни инициативи за Световния ден на околната среда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here