дом Общество Вапцаровци обличат розови фланелки за Световния ден против тормоза в училище

Вапцаровци обличат розови фланелки за Световния ден против тормоза в училище

0
ДЯЛ
Снимка: facebook

Учениците от Езиковата гимназия „Никола Вапцаров” ще отбележат Световният ден против тормоза в училище, известен като „Ден на розовата фланелка“.
В сряда, 28 февруари, на входа на училището в 10.00 часа за първа смяна и в 15.00 часа за втора смяна, ще се правят общи снимки на всички присъстващи и облечени с розови тениски. През целия ден ще има вкусотии, приготвени от участниците в проект „Еразъм+“. Средствата от благотворителния кулинарен базар са за децата от Комплекса за социални услуги за деца и семейства (КСУДС). Фокусът на кампанията тази година е КИБЕРТОРМОЗЪТ и затова в следващите месеци специалисти от КСУДС ще влязат в Часа на класа на осмите класове, за да проведат тренинг игри на тема „Киберсигурност“. Инициативата стартира в понеделник с 8Д клас.
На 2 март от 12.15 ч. от Комплекса ще организират в гимназията тренинг за учениците от проект „Еразъм+“ на тема „Връстници обучават връстници“. Идеята е учениците да се подготвят за ръководители на тренинги. Те ще дарят от личното си време и ще организират ателиета за децата, на които КСУДС оказва помощ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБалони над Шумен за Международния ден на хората с редки болести
Следваща статияБез бедстващи хора в областта, няма и населени места без ток и вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here