дом Криминале Вандализъм на стадиона в село Пристое (снимки, обновена)

Вандализъм на стадиона в село Пристое (снимки, обновена)

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Изровен чим на стадиона, потрошени тоалетни, душове, мивки и съблекални, две врати и задигната мрежа на една от футболните врати.
Две нарязани гуми на автомобила на зам.-кмета на Каолиново Билгин Османов.
Такава е обстановката на стадиона след необяснимата вандалщина в каолиновското село Пристое.
На мястото са екипи на полицията, кметът на община Каолиново Нида Ахмедов, бившият кмет на Пристое от ДПС и сегашен президент на футболен клуб „Победа 2016“ Мехмед Мехмедов. Пред 24shumen.com той разказа, че днес в 15.00 часа трябвало да се играе срещата между отборите на двете села.

Снимка: 24shumen.com

Около 10.00 Мехмедов отива на терена, за да подготви игрището за мача и остава поразен от погрома, който вижда.

Снимка: 24shumen.com

В същото време зам.-кметът на община Каолиново Билгин Османов установява, че две от гумите на служебния му автомобил са нарязани, и макар, че до него е била паркирана и личната му кола, тя е непокътнато.
До момента няма установени извършители на вандалския акт. Работата по случая продължава.

Снимка: 24shumen.com

От управата на ФК „Победа 2016“ информират, че въпреки инцидента футболната среща между отборите на Пристое и Борци ще се играе, както е обявено по график от 15.00 часа днес.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електроенергия
Следваща статияЦветан Цветанов в Шумен: Успешна държава е целта пред „Републиканци за България“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here