дом Общество Б.Т.Р. представя албума си „Невидими стени“ на шуменска сцена (видео)

Б.Т.Р. представя албума си „Невидими стени“ на шуменска сцена (видео)

0
ДЯЛ

Най-добрата българска рок група Б.Т.Р. ще забива на шуменска сцена. След концертите в София и Пловдив, на 5 декември на сцената на Драматично-кукления театър в областния град бандата ще представи 12-ия си студиен албум „Невидими стени“.
Б.Т.Р. в състав: Атанас Пенев – вокали, Славчо Николов – китари, вокали, Иван Калфов – бас-китара, Илиян Диков – барабани ще изпълнят и най-популярните си хитове.
Рокаджиите изпращат настоящата година с поредица авторски и съвместни концерти с Джон Лоутън и Глен Хлюз.
Преди месец Б.Т.Р. представи мащабната видеопродукция „Никога преди“, отново в стилистиката на киното, както и предишните два клипа – „Несбъдване” и „Моята сила”.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха директора на Горското в Силистра, поискал „такса спокойствие“
Следваща статия49 939 000 лева ще получи община Шумен от държавата през 2019 година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here