дом Общество Бюрото по труда обяви 70 свободни работни места за областта

Бюрото по труда обяви 70 свободни работни места за областта

0
ДЯЛ

Близо половината от заявените свободни работни позиции са за град Шумен – 32. Това показа репортерска проверка на 24shumen.com. Масово се търсят продавач-консултанти и неквалифицирани работници. Предлаганите заплати са в диапазона от 398 лева до 990 лева. 13 от работните места са за община Никола Козлево, като там търсенето се концентрира предимно към готварски персонал. Заплатата за всички позиции в общината е в размер на 510 лева. За Смядово са изнесени 3 свободни места – за специалисти по обществени науки и религиозни специалисти и една за здравен специалист.
Припомняме, че насочването към работно място се извършва само от трудовите посредници от Бюрото по труда, в което търсещото работа лице е регистрирано.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБЧК провежда Коледен базар с благородна кауза в “Сити Център”
Следваща статияЗапочна приемът на заявки за фестивала „Кино в длан“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here