дом Общество Бюрото по труда във Велики Преслав търси безработни по две програми

Бюрото по труда във Велики Преслав търси безработни по две програми

0
ДЯЛ

25 безработни ще започнат работа до дни по Програма за младежка заетост. Проектът ще се реализира в продължение на 6 месеца, а изискването към търсещите работа е да са на възраст до 29 години. Те ще бъдат назначени на минимална работна заплата, която от януари е 610 лв. Образование не се изисква, а само регистрация в Дирекция „Бюро по труда“.
„Схемата е отворена и очакваме кандидати“, заяви пред 24shumen.com Елена Кръстева, експерт в Бюрото.
Ангажираните ще отговарят за поддръжката на парка и уличната мрежа във Велики Преслав. Те ще имат и наставник.
Към кметствата в големи села ще бъдат назначавани по двама души, а в по-малките по един.
По компонент „Стажуване“ обаче критериите са завишени. Лицата трябва да имат средно или висше образование със специалност. Заетостта е 6 месеца.
Ще се изясняват допълнителни подробности по процедурата, уточни Кръстева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНай-добрите рецитатори в Шумен на конкурс за 3 март
Следваща статияЗимата идва! Жълт код в Шуменска област за бурен вятър и валежи от дъжд и сняг

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here