дом Криминале Бързаци изтеглиха от чужда дебитна карта 3 660 лв. за по-малко от...

Бързаци изтеглиха от чужда дебитна карта 3 660 лв. за по-малко от 24 часа

0
ДЯЛ

Двама мъже успяха за по-малко от 24 часа да изтеглят сумата от 3 660 лева от чужда дебитна карта, за което деяние влязоха в съдебната зала.
С.С.С.бе обвинен, че в съучастие със С.Н.Х. е отнел дебитната карта без разрешението на неговия собственик и стартирал тегленето на пари от различни АТМ устройства, обикаляйки Шумен и Нови пазар. За времето от 17.31 часа на 26 декември 2016 година до 14.00 часа на следващия ден, овършали 13 банкомата, собственост на различни банки в двата града и се почерпил с чуждите 3 660 лева.
Само преди няколко дни С.С. и С.Х. постигнаха споразумение с Окръжната прокуратура, признаха се за виновни и върнаха откраднатите пари на титуляра на дебитната карта.
Окръжният съд в Шумен одобри споразумението и наложи на двамата „наказание лишаване от свобода“ да срок от 8 месеца, като отлага така наложеното наказание за изпитателен срок от 3 години.
С.С. е осъден и да заплати четиристотин шейсет и два лева и двайсет и една стотинки -от разноските по делото, които са в общ размер на 924.41 лева, ще бъдат заплатени от подсъдимия по сметка на ОД на МВР – Шумен. Останалата част от сумата ще плати съучастникът му С.Х.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия19 декември: Заповядайте на грандиозния Коледен концерт на „Бодра песен“
Следваща статияГишетата на „Пътна полиция” в Шумен няма да работят от 13.00 до 17.30 часа в сряда

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here