дом Здраве БЧК подновява националния чат за първа психологическа помощ

БЧК подновява националния чат за първа психологическа помощ

0
ДЯЛ
Снимка: БЧК

Българският Червен кръст отново стартира Националния онлайн чат за психосоциална подкрепа, в отговор на нарастващата необходимост при усложняващата се епидемиологична обстановка в страната. Това съобщиха от БЧК.
На уебсайта на организацията www.redcross.bg специалисти по психосоциална подкрепа и експерти на БЧК, всеки работен ден от 12.00 до 14.00 часа ще предоставят безплатна и конфиденциална помощ на хората, които изпитват затруднения при справянето с настоящата обстановка, и които ще имат възможност да споделят своите притеснения и безпокойство. Нуждаещите се от помощ могат да се свързват с консултантите, работещи на чата във всеки един момент, а екипът, предоставящ услугата ще отговаря в рамките на посочените часове. Освен оказваната психологична и психосоциална подкрепа, професионалистите и експертите от БЧК ще предоставят и информация за наличните дейности на организацията, както и за актуалните противоепидемиологичните мерки на правителството относно ограничаването на разпространението на коронавируса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКоледната ваканция на учениците започва на 22 декември
Следваща статияОбщопрактикуващите лекари вече издават електронно направление за PCR

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here