дом Общество Буйна растителност превзе детска площадка на „Света гора“, опасност дебне деца...

Буйна растителност превзе детска площадка на „Света гора“, опасност дебне деца и родители

1
ДЯЛ

Детска площадка, намираща се между блоковете на шуменските улици „Света гора”, „Жечко Спиридонов” и „ Септемврийско въстание” е реална опасност за родители и деца.
Избуялата висока растителност и нестабилната желязна ограда притесняват жителите на квартала.
Около цялата площадка има много висока трева, а вътре височината й достига до 2 метра.
Друг проблем е нестабилната желязна ограда, която е почти „легнала“ заради растителността, която е по нея, видя репортер на 24shumen.com, след сигнал на кварталците.
Според комшиите, тези железа са изключително опасни.
„Там играят много деца, всеки ден от там минават и майки с колички, възможно е някой да пострада.”, каза за 24shumen.com един от съседите. Преди известно време жителите са събрали подписка, която са занесли на кмета Любомир Христов в приемния му ден, но така и не се стигнало до решение на проблема.
„Вече около година и половина се занимаваме с тази площадка, но никой представител на отговорните институции не взима мерки. Като влезеш в там, имаш чувството, че влизаш в джунгла”, притесняват се хората.
Натрупаният боклук в самата площадка също е огромен проблем.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНямат страх от закона! Двама с отнети книжки пак седнаха зад волана
Следваща статияЗапочна се! Врътнаха кранчетата на два имота в „Бялата пръст”

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here