дом Общество „Ботевци“ от село Каспичан отбелязват Международната седмица на предприемачеството

„Ботевци“ от село Каспичан отбелязват Международната седмица на предприемачеството

0
ДЯЛ

Учениците от Обединено училище „Христо Ботев“ в село Каспичан се включиха в инициативата на AJ България по повод Международната седмица на предприемачеството 13-19 ноември. Осмокласниците, изучаващи предприемачество в избираеми учебни часове бяха домакини на събитието, на което поканиха новатори от селото и изготвиха табла и презентация за Великите предприемачи в световен мащаб.

Международната седмица на предприемачеството стартира през 2008 година в 77 държави по инициатива на Ewing Marion Kauffman Foundation и Make Your Mark с две основни цели – да насърчи предприемачеството и да подобри образованието на децата и младежите. Всяка година в продължение на една седмица през месец ноември, се провеждат хиляди събития и състезания на местно, национално и световно ниво, които помагат на младите хора да направят следващата стъпка в своето пътешествие в предприемачеството.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинският съвет във Велики Преслав ще избере временен кмет на село Кочово
Следваща статияИнформационен офис на ACIBADEM улеснява пациенти от Североизточна България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here