дом Политика Борисов предложи 1 лев партийна субсидия на получен глас

Борисов предложи 1 лев партийна субсидия на получен глас

0
ДЯЛ

Депозирах в деловодството на Народното събрание предложение на Министерски съвет партийната субсидия да падне до 1 лев на получен глас на парламентарните избори. Надявам се всички партии да подкрепят предложението. Със спестените пари ще построим детски градини, образованието е приоритет на правителството.
Това написа преди минути премиерът Бойко Борисов във профила си във Фейсбук.
„Много се наслушах на популизъм. Няма да позволя върху ГЕРБ да се подиграва, който и да е. Субсидията за партиите става 1 лев за глас“, коментира той пред журналисти в Народното събрание.
„Да ги видим как ще се оправят сега“, закани се Бойко Борисов, визирайки другите партии.
Предложението е входирано в Народното събрание вчера. Очаква се днес да бъде гледано от депутатите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНова трагедия! 21-годишна шуменка почина на работното си място в Бургас
Следваща статияМитрополит Йоан освети възстановения храм в село Върбяне

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here