дом Политика Борисов предлага Караянчева за шеф на парламента и Даниел Митов за премиер

Борисов предлага Караянчева за шеф на парламента и Даниел Митов за премиер

0
ДЯЛ

Бойко Борисов ще предложи Цвета Караянчева за председател на парламента, а ако не бъде приета, то ще бъде предложена за зам.-председател. Десислава Атанасова ще бъде избрана за председател на ПГ на ГЕРБ, посочи лидерът на партията.
Припомняме, че Караянчева е избрана от 9-ти Кърджалийски многомандатен район за пореден четвърти мандат.
Бойко Борисов коментира изборните резултати пред новите депутати групата на ГЕРБ.
„Оттеглям се от мястото си в парламента, въпреки че ги бих на две места“, разкри Бойко Борисов. Той отбеляза още: „Щели да правят комисия – народът направи комисия чрез редовните честни парламентарни избори. Тези „нови“ лица в политиката са от 30 години. Водеше политическо предаване по една от най-гледаните телевизии. Всяка вечер имаше предаване срещу системните партии и новото поколение израстна с това. Тези „нови“ лица са добре забравени стари“.
Даниел Митов ще е моето предложение за премиер на ГЕРБ, съобщи Бойко Борисов.
Името на бившия външен министър се върти в пространството от няколко дни.
„Аз ще гледам, ще помагам, ако трябва и ще се намеся“, коментира министър-председателят действията на ГЕРБ.
Снимка: Фейсбук, личен профил на Цвета Караянчева
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха шуменец във Варна по време на сделка за наркотици
Следваща статия2 517 нови случая на COVID-19 у нас, в Шуменско са 53

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here