дом Други Бойците на „Шуменска крепост“ извоюваха 14 медала на Държавното първенство

Бойците на „Шуменска крепост“ извоюваха 14 медала на Държавното първенство

0
ДЯЛ

Приключи Държавното първенство по кикбокс в Габрово за всички стилове на ринг. Отборът на спортен клуб „Шуменска крепост“ се прибира от този турнир с осем златни, три сребърни и три бронзови отличия. Освен това отборът завоюва и титлата на отборен първенец в стил лоу кик.
Шампионите са Полина Галинова, Никола Николов, Димитър Стоянов, Евгени Ангелов, Велизар Димов, Дензо Ебазеров и Георги Атанасов в стил лоу кик, а Станислав Пенев спечели първо място в стил К-1.
Със сребърни медалали в стил лоу кик са Атанас Стайков, Мирослав Георгиев и Тунай Джемил.
Бронзовите медали са за Сава Карастоянов в стил К-1, а в лоу кик с това отличие са Марин Вълчев и Миро Стойков.
От ръководството на клуба изказват благодарност към всички бойци, които демонстрираха висок боен дух и себераздаване. Защитиха с чест името на клуба и града, доволни са треньорите.
Снимка: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИстински екшън: Младеж от Пет могили удари патрулка по време на гонка, приятелят му получи куршум в седалището
Следваща статияКандидатът на ГЕРБ спечели изборите в Цани Гинчево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here