дом Политика Бойко Борисов след разпита: Давах сведения по три сигнала, че „някой нещо...

Бойко Борисов след разпита: Давах сведения по три сигнала, че „някой нещо е чул“

0
ДЯЛ

Давах сведения по три сигнала, че „някой нещо е чул“. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов след разпита в Главна дирекция „Национална полиция“.
„Някой, когато е правил крос, нещо говорил и чул. Става въпрос за времето от 2009 до 2012 година. Явно е за заплаха, че ще изям някого“, обясни Бойко Борисов.
Разпитът продължи под час. С Борисов в полицията бе и адвоката Менко Менков.
„ЦИК, в желанието си да ме унижава вчера, ме остави депутат. Видяха, че не могат да ме викнат на разпит като народен представител и през нощта си обърнаха решението“, обясни Борисов след разпита и добави, че полицаите са се държали изключително професионално.
Малко след 9.00 часа пред в защита на Борисов се бяха събрали активисти на ГЕРБ, сред тях бе и Станислав Недков-Стъки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦената на земеделската земя в Шуменско отново мина 1000 лева за декар
Следваща статияНамалиха присъдата на рецидивист, теглил пари с чужда дебитна карта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here