дом Общество Бойко Борисов: Отделяме сериозни средства за изграждане на автомагистрали

Бойко Борисов: Отделяме сериозни средства за изграждане на автомагистрали

0
ДЯЛ

Отделяме сериозни средства за строителството на магистралите „Хемус“, „Струма“и „Европа“. Това заяви при посещението си в Пловдивско премиерът Бойко Борисов.
„Пари се отделят и за пътя Видин – Ботевград, за интерконектора с Гърция, за увеличаването на доходите и пенсиите, за помощта към бизнеса и за запазване на заетостта. И въпреки всичко това – към ден днешен сме страната с най-нисък дефицит и външен дълг. Оставяме държавата в много по-стабилно състояние, отколкото преди години. Следващото правителство ще разполага с достатъчно средства за своите политики“, коментира още премиерът Борисов. Той подчерта, че в следващите години България ще получи близо 60 млрд. лева европейски средства, като голяма част от тях ще са под формата на грантове.
“Това ще ни позволи на практика да удвоим публичните си инвестиции. Средствата ще бъдат инвестирани в зелени политики, транспорт, енергийна ефективност, подкрепа за бизнеса”, уточни още премиерът.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАПИ предупреждава: Шофьорите да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия
Следваща статияДоган: От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here