дом Общество Бойко Борисов е докаран по спешност в „Пирогов“, оперират го

Бойко Борисов е докаран по спешност в „Пирогов“, оперират го

0
ДЯЛ

Премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е бил докаран по спешност в „Пирогов“, става ясно от публикувани снимки в групата „Видяно в София“ във Фейсбук. На тях се вижда как Борисов слиза от автомобила си и придружаван от шефа на болницата проф. Асен Балтов влиза вътре.
Борисов е в спортен екип, обут е като за игра на футбол.
Той бил приет днес в „Пирогов” за ЯМР на коляното след контузия, съобщи Нова тв. По-късно е преместен в друга болница, където в момента го оперират. Не се казва коя е болницата от съображения за сигурност.
Докато е бил в отпуск Борисов е спортувал, но това се е отразило неблагоприятно на стара негова травма в коляното. Той е получил много силни болки, заради които е потърсил лекарска помощ. След преглед и снимка с ЯМР е установено, че има излязъл вътрешен минискус в едното коляно, който дори е и леко скъсан.
Снимка: Фейсбук, група „Видяно в София“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъбиране на старото домакинско оборудване организират в Каспичан
Следваща статияВаксината на „AstraZeneka” няма да се прилага на жени под 60 години с риск от тромбози

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here