дом Криминале Блъснатата в Шумен възрастна пешеходка е с фрактура на мишница

Блъснатата в Шумен възрастна пешеходка е с фрактура на мишница

0
ДЯЛ

Със счупена дясна мишница е 79-годишната жена, която снощи бе ударена от лек автомобил в Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Жената е настанена в Многопрофилната болница в Шумен. Няма опасност за живота й.
Вторият ударен пешеходец, мъж на 75 години, се е отървал без наранявания, уточняват от МВР.
Припомняме, че при пътен инцидент снощи около 20.25 часа на на кръстовище на ул. “Генерал Скобелев“ и „Искър“ 31-годишен неправоспособен водач на „Алфа Ромео“ удари двама пешеходци. Възрастните хора обаче пресичали пътното платно на необособено място.
Полицаите установили, че освен неправоспособен 31-годишният мъж е употребил и алкохол. Тестът с дрегер отчел 0.54 промила. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР- Шумен е регистрирано едно пътнотранспортно произшествие. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 26 акта, наложени са 73 глоби с фиш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумни купонджии се озоваха на тишина в ареста
Следваща статияЗадържаха шуменец, държал незаконно оръжие и боеприпаси в къща на село

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here