дом Общество Близо 90 доброволци участваха в почистване на Шуменското плато

Близо 90 доброволци участваха в почистване на Шуменското плато

0
ДЯЛ

Близо 90 доброволци се включиха вчера в почистване на части от Шуменското плато. Инициативата бе организирана от ръководството на Спортен клуб „Шуменска крепост“. На призива на бойците, освен спортисти, се отзоваха много деца и шуменци, съобщиха от спортния клуб.
Доброволците почистиха любими на шуменци зони за отдих и туризъм на Шуменското плато. Ентусиастите събраха стотици чували с битови и строителни отпадъци. Те премахнаха и много изхвърлени сред природата автомобилни гуми.
„С малко усилия и малко отделено време, можем да постигнем желания резултат. Благодарим на тези, които се включиха и доказаха, че чистотата в природата зависи от нас самите“, заявяват организаторите на акцията и обмислят тя да се превърне в ежемесечна.
Снимка: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия40-годишен преби съседка, има опасност за живота й
Следваща статияДомът за възрастни хора в Имренчево – приоритет за новия кмет на Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here