дом ТОП Близо 3 аварии средно на ден са отстранявали от ВиК – Шумен...

Близо 3 аварии средно на ден са отстранявали от ВиК – Шумен през 2020 година

0
ДЯЛ

1069 аварии на водопроводната мрежа в Шуменска област са станали през 2020 година, сочи месечният регистър, поддържан от ВиК – Шумен. Това прави 2.92 аварии средно на ден.
Най-натоварен е бил януари, когато са отчетени 135 аварии. Тогава е извършен и голям планов ремонт, оставил Шумен без вода за три дни. Най-спокоен е бил април, когато екипите са работили на терен 62 пъти.
През февруари водопроводните аварии са били 113, през март – 87, през май – 84, през юни – 92, през юли – 81, през август – 83, през септември – 86, през октомври – 81, през ноември – 91.
75 аварии са отстранени от екипите на ВиК – Шумен през декември. Дните без записани аварии са 11 и съвпадат с почивните и празнични дни през декември.
Най-проблемен е бил 10 декември, когато са възникнали 6 аварии. Тогава без вода са останали части от Шумен, Нови пазар и селата Друмево, Черенча и Средня. Следват датите 1 и 7 декември – по 5 аварии. Последната авария е възникнало в последния ден на годината – 31 декември.
16 аварии са отстранени без спиране на водата, а най-дългото време без водоподаване е било на два пъти по 8 часа – на 21 декември по ул. „Съединение” и на 29 декември по улиците „Строител” и „Индустриална”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИкономическата 2020 година : Най-важните събития и числа
Следваща статия171 нови случая на COVID-19, в Шуменско е един

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here