дом Бизнес Близо 1 361 000 лева са платени чрез ПОС терминали в НАП-Шумен...

Близо 1 361 000 лева са платени чрез ПОС терминали в НАП-Шумен от старта на данъчната кампания

0
ДЯЛ

Повече от 4 000 лица са платили задължения чрез инсталираните ПОС терминали в офис Шумен от стартирането на данъчната кампания до средата на юни, съобщават от Приходната агенция. Постъпилите суми в бюджета са близо 1 361 000 лв.
Инсталираните ПОС терминали в офис Шумен са общо шест броя – пет в сградата на офиса за обслужване на клиенти на ул. „Адам Мицкевич” № 1 и един в сектор „Обезпечаване и събиране на публични вземания” в сградата на пл. „Освобождение” № 2.
Клиентите на НАП, които притежават банкови карти, могат да превеждат задълженията си без такси, както на дължимите данъци и осигурителни вноски, така и задължения към други институции, събирани от Приходната агенция. Преводите могат да се извършват без такси по интернет чрез виртуален ПОС терминал на НАП чрез портала за електронни услуги на НАП – услуга, която функционира 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата или към банкова сметка на НАП чрез ePay; без такси с дебитни и кредитни карти Mastercard, Maestro, Visa, Discover, Diners club и Bcard чрез инсталираните физически ПОС терминали на работните места в салоните за обслужване на НАП; във всеки банков офис с платежно нареждане за плащане към бюджета; с пощенски запис за плащане към бюджета или с вносна бележка – на банково гише в офис на НАП.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗасякоха индийския щам на COVID-19 у нас
Следваща статияУченици се запознаха с работата на полицаите в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here