дом Общество Благоевци честват 60-годишен юбилей на школото

Благоевци честват 60-годишен юбилей на школото

0
ДЯЛ

Трето основно училище „Димитър Благоев“ поставя официално началото на честванията, посветени на 60-годишния юбилей на училището. Това ще стане с масово рецитиране на стихотворение по повод 1-ви ноември – Денят на народните будители.
В рецитацията на 31-ви октомври от 12.00 ч. ще се включат всички ученици от 1-ви до 7-ми клас.
Денят е обявен за Ден на отворените врати за родители, граждани и журналисти, за да могат всички да разгледат материално-техническата база и условията, при които се обучават учениците в Трето ОУ.
Снимка: Фейсбук страницата на 3-то ОУ „Д. Благоев“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочна Националният ученически конкурс „Посланици на здравето”
Следваща статияШуменци борят стреса със …смях

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here