дом Общество Благодарности за полицаите в Нови пазар

Благодарности за полицаите в Нови пазар

0
ДЯЛ

В Районното управление на МВР в Нови пазар е получено благодарствено писмо от Ния Иванова, която изказва благодарност към служителите в РУ, които върнали на сина й изгубен смарт часовник. За случая жената подала сигнал след като малолетният й син й съобщил, че при игра в центъра на града си свалил смарт часовника и го поставил го на стъпала, близо до мястото на което играе. След това установил, че го няма. Подадена била жалба в полицията и работата по случая започнала веднага. На 31 декември тя и синът й били повикани в полицейското управление в града, за да им бъде върнат смарт часовника, който бил намерен и иззет от жител на града.
„Имам повод да благодаря за откритата вещ – работеща и в същото състояние, в което беше в последния ден. Получихме го за Нова година и радостта на сина ми е голяма. Благодаря за упоритата работа на целия екип на РУ – Нови пазар, това е пример за добра работа, който не може да остане незабелязан“, завършва пише Ния Иванова.
Снимка: МВР
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия24-годишният Симеон Димитров извади Богоявленския кръст (снимки)
Следваща статияОсветиха бойните знамена и светини в Шумен (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here