дом Общество Бира, скара и жица на феста в Шумен

Бира, скара и жица на феста в Шумен

0
ДЯЛ

Над 4 000 литра пиво ще се употреби днес на бирения фестивал в Шумен.

На скарите в парк „Кьошковете“ вече са изпечени и изядени стотици кебапчета и кюфтета.

Любителите на рока и пънка са обсадили трите открити бара в очакване на концерта, който обещава да взриви публиката.

Концертът започва след броени минути и ще продължи близо 6 часа. Първи на сцената ще забият шуменските групи „СприМА“, „Глоба“, „The Lefties“. След тях на сцената излизат музикантите от „Мерудия“. Концертът на „Контрол“ е в 21 часа.

В момента музикантите правят последни саундчекове.
Входът е свободен, а част от средствата, събрани от продажбата на бира, ще бъдат дарени в подкрепа на даровити деца от СУ „Сава Доброплодни“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Цветна феерия“ в село Панайот Волов
Следваща статияОткриха паметна плоча за признателност към кюлевченски родове, основали село Кулевча в днешна Украйна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here