дом Икономика Бизнесът е отговорност към хората за „IVEL&CO“

Бизнесът е отговорност към хората за „IVEL&CO“

0
ДЯЛ

Молебен за здраве и благоденствие отслужи протойерей Иван Павлов за десетия рожден ден на шоурум „IVEL&CO“. Стилно подредената сграда за работно облекло, работни обувки, предпазни екипировки и хигиенни материали се намира на бул.“Мадара“9 срещу бившия Тютюнев комбинат.
Много гости и клиенти уважиха празника на младия и амбициозен екип на IVEL&CO. Колективът и енергичната собственичка Ивелина Петкова вече упорито работят по най-новия проект пред фирмата – да закупят фабрика, за да разширят дейността си. И предлагайки нови, качествени продукти да работят за безопасност в производството. Както и за здравето на многобройните си клиенти от страната и чужбина.
„Не рядко човек изпитва колебания, дали пътят, по който поема е верният. Но помощта, любовта и постоянната подкрепа, която получих от моите родители и моето семейство ми дадоха силата и увереността, от която имах нужда. Благодаря и винаги ще им бъда признателна“, заяви в приветствието си към гостите собственикът на шоурума Ивелина Петкова. Тя благодари на контрагентите за гласуваното доверие към фирмата.
Петкова оцени високо партньорството с чешката компания „Ардон“, с която работят.
Изказа огромна благодарност и към екипа за опората и професионализма във всеки. За служителите – млади хора, за които бизнесът е повече призвание, отколкото професия.
Другата тайна за успеха на „IVEL&CO“ е бизнесът да се превърне в една голяма любов.
А безопасността не е само водеща дума. Това е начин на живот, с който служителите се гордеят, че имат една благородна професия – да се грижат за здравето и живота на хората.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБратът на Велико: Той е тих и богобоязлив човечец, действал е при неизбежна самоотбрана
Следваща статия1, 2, 3, …12 и минимум хилядарка за заветната бална нощ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here