дом Общество Бизнесменът и филантроп д-р Милен Врабевски гостува в Шумен

Бизнесменът и филантроп д-р Милен Врабевски гостува в Шумен

0
ДЯЛ

На 15 юни в Среброва Къща, в зала „Баба Райна“ от 19.00ч., шуменци ще имат възможността да се срещнат на живо с д-р Милен Врабевски чрез седмото издание на събитието „Бизнес истории“.
Собственикът и изпълнителен директор на най-голямата научно-изследователска организация в Югоизточна Европа –„Комак Медикал“ и основател на Фондация „Българска памет“ ще сподели пред шуменската публика историята за своите постижения. Всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят отблизо с психологията зад един успешен бизнес, да обменят идеи и да почерпят полезен опит.
Събитието е насочено към предприемачи, активни младежи с идеи, отворени и комуникативни хора и ще протече под формата на лекция, дискусия и последващ коктейл.
Д-р Милен Врабевски е член на Глобалната инициатива на Бил Клинтън и е лауреат на престижната награда „Европейски гражданин на годината“ за своя изключителен принос към разпространението и утвърждаването на европейските ценности. Той е стратегически инвеститор в системата на българското образование, а фондацията му реализира инициативи за съхранение на българското културно и историческо наследство. Тя подкрепя програми, свързани с иновации в образованието, кариерното развитие на младите хора и борбата с демографската криза в България.
Местата са силно ограничени и поради големия интерес регистрацията за събитието е задължителна на адрес:http://podobri.org/
Събитието се организира от Раунд тейбъл – Шумен и организация „ПОДОБРИ“ и се осъществява с подкрепата на Oбщинския младежки съвет – Шумен.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен намери решение за болничния параклис
Следваща статияОбщина Каспичан разпродава на търг цигли и тротоарни плочки

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here