дом Култура Безплатен курс по китайски език за любители на източната екзотика

Безплатен курс по китайски език за любители на източната екзотика

0
ДЯЛ

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ и Институт „Конфуций“ организират курс по китайски език (начално ниво). Преподаването ще се извършва през английски език, съобщават от висшето учебно заведение.
Курсът е безплатен. Разрешено е участието и на лица, които не са преподаватели или студенти в Университета.
За допълнителна информация и записване: преподавател Фенг Дандан, Център за международно сътрудничество, Корпус 1, кабинет 106, тел. 054/832 101, email: int.rel@shu.bg
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпокойно денонощие: Две леки ПТП-та, 53 глоби, 39 акта
Следваща статияСелска кръчма „приютява” църква, жителите събират пари за строеж на нов храм

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here