дом Спорт Баскетболистите ни с трета загуба в мач от Първата шестица в А...

Баскетболистите ни с трета загуба в мач от Първата шестица в А група

0
ДЯЛ

БК „Шумен” загуби и третия си мач от Първа шестица в мъжката А група. Нашият тим отстъпи на „Берое-2” със 70:86 в Стара Загора и вече е на последно място в групата. Решаваща за загубата се оказа третата четвърт, в която домакините ни надиграха с 30:13. За „Берое-2” това е първа победа в тази фаза на първенството.
Най-полезен за „Шумен” бе Андрей Иванов с 8 точки и 13 борби за коефициент 19. Виктор Серафимов също направи добър мач с 10 точки, 5 борби и 4 асистенции. Кирилов пък бе най-резултатния с 15 точки. За „Берое-2” най-полезни бяха Раднев и Николов, и двамата с коефициент 28. Капитанът на старозагорци – Мартин Раднев, записа 18 точки, 8 асистенции, 5 откраднати топки и 4 борби. Николов пък се отчете с 23 точки, 8 борби и също 5 откраднати топки. Евгени Василев направи силен мач с 21 точки, 7 борби и 2 кражби.
Следващият мач на Шумен ще е на 11 февруари. Нашият тим е домакин на лидера в Първа шестица – „Буба Баскетбол“, които победиха досегашния водач в групата – Икономически университет, със 100:71. Двубоят е в зала „Младост“ от 17.00 часа
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖесток сблъсък между две коли до Томбул джамия, единият водач е в болница
Следваща статияЗдравното министерство с план за оптимизиране и преструктуриране на МБАЛ – Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here