дом Криминале Арестуваха четирима, докато крадат катализатор от „Фолксваген“ в Шумен

Арестуваха четирима, докато крадат катализатор от „Фолксваген“ в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: ОДМВР-Шумен, архив

Екип на охранителна полиция в Шумен установи и задържа на място четирима мъже в момент на кражба на катализатор от лек автомобил в града. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Малко след 19.00 часа вчера в дежурната част на РУ-Шумен е приет сигнал, че на паркинг на бул.“ Мадара“ в града, до лек автомобил „Фолксваген Поло“ има мъже със съмнително поведение.  Според него правили опит за кражба. На място веднага са насочени екипи на охранителна полиция. На място, в момент на опит за кражба на катализатор с помощта на техническо средство полицейските служители установили четирима мъже. Трима от тях – на 37, 34 и 16 години от Игнатиево и 18-годишен от Суворово. 
Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Работата по образуваното досъдебно производство продължава. Изяснява се съпричастността им към аналогични посегателства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпипаха новопазарец с амфетамин
Следваща статияЧаст от улица „Съединение” в Шумен и две села са без вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here