дом Криминале Арестуваха младеж, взел телефона на приятеля си и побързал да го заложи

Арестуваха младеж, взел телефона на приятеля си и побързал да го заложи

0
ДЯЛ

25-годишен жител на Нови пазар бил задържан в полицейския арест в Шумен за обсебване на мобилен телефон.
Вчера А.С. от Нови пазар помолил двама свои познати от село Каспичан да го закарат до Шумен. В града поискал от едното момче да му услужи с мобилния си телефон, за да се обади. М.М./21г./ му дал телефона си, а когато го взел, А.С. побягнал. Собственикът на телефона, марка „Айфон“ веднага подал сигнал в полицията. А.С. бил установен и задържан в момент, в който предлагал телефона в заложна къща в града. При изясняване на случая по време на разпита М.М. обяснил, че по пътя преди да стигнат до Шумен, А.С. го помолил да спре до един автомобил. 25-годишният слязъл и нарязал с нож четирите му гуми. Обстоятелствата около този случай са в процес на изясняване.
А.С. е криминално проявен. Има регистрации за притежание на наркотични вещества, за управление на моторно превозно средство в срок на изтърпяване на наложено административно наказание, измама, унищожаване и повреждане на чуждо имущество и грабеж. Осъждан е.
Работата по образуваното бързо производство за престъпление по чл. 206 ал. 1 от НК продължава.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМоторист без книжка се блъсна във „Форд“, озова се в болница със спътника си
Следваща статияОбновяват зоокът „Кьошкове”, павианът Шмоко чака нова изгора

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here