дом Общество Арабски шейх ще инвестира в изграждането на нов хиподрум край Шумен

Арабски шейх ще инвестира в изграждането на нов хиподрум край Шумен

0
ДЯЛ

Министър-председателят Бойко Борисов е провел телефонен разговор с престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ въоръжените сили на Обединените арабски емирства шейх Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян. Двамата са обсъдили ситуацията с разпространението на COVID-19 и мерките, доказали ефективност при ограничаване на заболяването като диагностичните и лечебните методи срещу новия вирус, които дават добри резултати и спасяват човешки животи. Борисов и шейх Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян са се договорили Абу Даби да инвестират в изграждането на хиподрум за конни състезания край Шумен.
Припомняме, че на Тодоровден премиерът Борисов присъства на конни кушии в село Пристое, когато представители на местната власт и любители на ездата поставиха въпроса пред министър-председателя за ново спортно съоръжение. Той пое ангажимент за изграждането на републикански хиподрум за провеждането на конните състезания и скоро проектът ще бъде реализиран.
Двамата лидери са обсъдили и ситуацията с разпространението на COVID-19 и мерките, доказали ефективност при ограничаване на заболяването. Акцент в разговора бяха диагностичните и лечебните методи срещу новия вирус, които дават добри резултати и спасяват човешки животи.
Премиерът Бойко Борисов запозна шейх Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян с действията на правителството и индустрията за реорганизиране на българската икономика в условията на пандемия от COVID-19. Министър-председателят посочи, че текстилният бранш у нас от седмици вече произвежда предпазни облекла, шлемове и очила за нуждите на българските лекари, сестри, санитари, лаборанти и за всички служители, пряко участващи в борбата с коронавируса.
Снимка: Архивна, Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБорисов в „Господари на ефира“: Една кутия цигари струва колкото една маска! Как ще е празна хазната с 10 млрд. лв?
Следваща статияДепутатът д-р Хасан Адемов е с положителна проба за коронавирус

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here