дом Криминале Апаш „ошета“ къща в Нови пазар, полицията спипа крадци, опразнили чужд таван

Апаш „ошета“ къща в Нови пазар, полицията спипа крадци, опразнили чужд таван

0
ДЯЛ

Криминалисти от Нови пазар работят по установяване на извършители на две домови кражби – в града и в село Преселка, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Шумен. Вчера в полицейското управление 49-годишена жена съобщила, че за времето от 7 февруари до 5 март неизвестен разбил входната врата на къщата й и извършил кражба на монитор и клавиатура, готварска печка на дърва, две печки за отопление на дърва, телевизор, бойлер, хладилник и акумулаторна детска количка.
Образувано е досъдебно производство.
От таванско помещение на ул.“Марица“ в Нови пазар неизвестен извършил кражба на велосипед, два куфара, лаптоп и два DVD плейъра. След получаване на сигнала за кражбата са задържани двама местни жители като заподозрени за извършеното престъпление. Работата по изясняване на случая продължава.
Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 195 ал. 1 т.3 от НК.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочерпен шофьор подкара „Пежо“ из Шумен
Следваща статияОткраднато в Търговище БМВ се озова в Каспичан с … белгийски номера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here