дом Общество Андрей Слабаков и Ернестина Шинова готвиха здравословно за шуменци (снимки)

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова готвиха здравословно за шуменци (снимки)

0
ДЯЛ

Книгата „Здравословно според Слабаков“ събра десетки любители на авторската кухня и почитатели на пиперлия хумор на режисьора Андрей Слабаков тази вечер на „Сцена Телепол”.

Присъстващите на кулинарното събитие се забавляваха искрено и опитаха от вкусотиите, приготвени лично от него и съпругата му Ернестина Шинова.


Шуменският фотограф Стефан Стефанов направи страхотен жест като подари на режисьора снимка с него и баща му – покойният и обичан актьор Петър Слабаков.

Любителите на кулинарията получиха книгата му с автограф и личен съвет от автора и неговата спътница в живота. Звездната двойка не отказа на никого снимки и селфита за спомен.



5 бяха здравословните ястия, които имаха възможност да дегустират присъстващите на нестандартното кулинарно шоу. Рецептите на „Слабакови топки“, „Овчарско сирене“, „Класически фаршировани яйца“, „Фалшиво бон филе“ и торта от пържени тиквички предизвикаха истинско удивление и усмивки и като наименования, и като изпълнение. И всичко това, поднесено с чаша вино за допълнителен разкош.
„В книгата ще откриете осемдесет и шест рецепти, които са разделени според четирите сезона и са съобразени с традиционните български продукти и начин на живот. Книгата включва и два бонус раздела – любимите рецепти на автора и рецепти с дивеч. Формулата за перфектното хранене и дългогодишен и пълноценен живот е елементарна: „Яж това, което ти се яде! Пий това, което ти се пие!”. Избягвайте въздържанието под каквато и да било форма и най-важното – имайте чувство за мярка! Да, знам че това е най-трудноизпълнимата част, но съм убеден, че с помощта на тази книга ще преоткриете себе си“, анонсира творбата си Андрей Слабаков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияIn memoriam: Почина големият български композитор Тончо Русев
Следваща статияВъзможни са смущения на електрозахранването на десетки адреси през целия ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here