дом Общество АМ „Хемус“ в посока Варна е затворена поради катастрофирал контейнеровоз

АМ „Хемус“ в посока Варна е затворена поради катастрофирал контейнеровоз

1
ДЯЛ

Затворен е пътят по автомагистрала „Хмеус“посока Варна от пътен възел Шумен до пътен възел Каспичан, поради катастрофирал контейнеровоз.
От Агенция пътна инфраструктура съветват водачите да използват като обходен маршрут: етапна връзка Каспичан по път I-2 гр.Нови Пазар – с. Ветрино – гр. Девня.
По непотвърдена все още информация най-вероятната причина за катастрофата на магистралата, станала преди час, е спукана гума, заради която шофьорът не е могъл да овладее контейнеровоза.
Малко след 8 часа тази сутрин в дежурната оперативна част на ОДМВР- Шумен бил приет сигнал за възникнал пътен инцидент на км 355+700 на АМ „Хемус“ в посока към град Варна на около километър край бензиностанция ОМВ преди Нови пазар, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Шумен. Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция и пожарна. След пристигане пътните полицаи установили, че водач на товарен автомобил Ивеко с варненска регистрация се преобърнал върху пътното платно, като част от каросерията била в насрещната лента за движение. Водачът А.К. /54г./ от Аксаково не е пострадал. Правоспособен е, тестван е за алкохол, наличие не е установено. Движението се осъществява през алтернативен маршрут, пътни полицаи регулират автомобилите и ги насочват през етапна връзка. Молим водачите да спазват указанията на екипите на „Пътна полиция“. Установени са водачи, които са навлезли в насрещната лента за движение на АМ“Хемус“, като към тях ще бъде взето отношение по Закона за движение по пътищата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКонтейнеровоз се обърна на магистрала „Хемус“, движението към Варна е затруднено (снимки)
Следваща статияЦената на автобусните билети скача заради задължителните колани и видеорегистратори

1 коментар

  1. Въпрос: От кога по магистралата се движат кораби? Тълковен речник нямате ли? Пълни простотии пишете!!! Срамота!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here