дом Криминале Ало измамници удариха на камък в Шумен

Ало измамници удариха на камък в Шумен

0
ДЯЛ

В рамките само на 30 минути двама граждани са сигнализирали полицията в Шумен, че на стационарните им телефони са се обадили лица, които се опитват да ги измамят.
И в двата случая лицата са се представили за полицейски служители – „инспектор Стоев“ и „Красимир от полицията“.
При единия сценарий е предоставен и телефон за обратна връзка – 9151.
Отново напомняме на гражданите да не се доверяват на непознати лица по телефона и да не хвърлят парични суми през тераси или оставят на места, на които им е посочено. При нужда да търсят съдействие от полицията на телефон 112 и 054/800588 – дежурен на ОД на МВР- Шумен, но предварително да се уверят, че връзката с лицето, което се е опитало да ги мами е прекъсната или се обадят от друг телефон.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПобойници се развилняха посред нощ, задигнаха пари
Следваща статияШуменското ларго ще грейне с нова визия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here