дом Общество „Аз съм Мадам от Шумен“! Показаха улицата на проститутките в Брюксел

„Аз съм Мадам от Шумен“! Показаха улицата на проститутките в Брюксел

0
ДЯЛ

Знае се, че „мадам” са бивши жрици на любовта минали в пенсия, но вече има по-различен профил на съдържателките на публични домове. Нова телевизия показа Улицата на проститутките в Брюксел, показани бяха българки, които работят като „мадам”. Сред тях има и жени от Шумен.
Докато европейските чиновници коват директиви, момичета предимно от България и Румъния законно проституират. Кои са тези, на които момичетата казват „мадам”?
Те не са бивши проститутки, а нормално изглеждащи жени на средна или над средна възраст. Самите те твърдят, че са обикновени чистачки, въпреки че понякога службите се усъмняват в това. След операция в Тутракан се оказва, че българки са средното мениджърско ниво в бизнеса с жива плът.
Това е видимата част на организацията, а невидимата продължава да бъде сутеньорът, а най-високата част са ок. 60 души, които имат издаден лиценз, че имат право да ползват въпросните сгради за публични домове. Те са основно албанци с белгийско гражданство, посочва Нова тв. Предстои излъчването на темата в две части.
Една „мадам“ от Тутракан, 76-годишната Стефка, която стана известна при спецакция в града, разказва, че е пенсионирана банкова чиновничка. Работила на валутно гише, а последните 15 г. работи в Брюксел като „мадам“. Казва, че не е знаела, че в Брюксел се предлагат такива неща.
„Аз нямах идея, че в центъра на Европа се предлагат такива неща. Става въпрос за улица „Скот“, на която момичета предлагат платени секс услуги“, разказва тя. „Цялата улица е почти с българки“, твърди друга. „Но от нашия град са над 20 жени“, уточнява „мадам“ от Тутракан.
„Работата не беше законна. Аз бях „мадам“ от 2006-а до 2007-а, но официално бях чистачка. Разбрах, че ще работя като „мадам“ едва, когато пристигнах там и бях шокирана. Исках да си тръгна, но така или иначе, останах.
Улица „Скот“ се намира до гара Север в Брюксел. И докато европейските чиновници коват директиви, момичета предимно от България и Румъния законно проституират.
„Тук се толерира проституцията и тук работят 110-120 „мадам“ на улицата. Има „мадами“ от Стара Загора, Варна, Силистра, Кърджали, Шумен…Българките са най-много“, казва Стефка. По думите й на улицата има около 55-60 бара, в които работят общо към 300 момичета.
„Посрещаме клиентите, правим им кафенце и почистваме“, разказва пък друга „мадам“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрасиви рисунки промениха лика на фоайето в поликлиниката
Следваща статияСелски кметове ще наказват за изхвърлени отпадъци в горите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here