дом Политика Адвокат Пламен Петков ще води листата на ПП АБВ в 30 МИР-Шумен

Адвокат Пламен Петков ще води листата на ПП АБВ в 30 МИР-Шумен

0
ДЯЛ
Сномка: 24shumen.com

Областният председател на ПП АБВ Пламен Петков ще води листата на партията в 30 Многомандатен избирателен район – Шумен на парламентарните избори на 4 април. Втори ще бъде общинският председател в Шумен Валентин Велев. В листата ще влязат още Красен Пейчев и Христо Йорданов. Точният състав и подредба на листата на ПП АБВ, която ще се състои от 6 до 8 души, ще станат ясни в близките дни.
Атмосферата преди изборите е отровена, заяви на представянето на листата лидерът на ПП АВБ Румен Петков. Съзнателно у хората се насажда страх, допълни той. Внушава им се, че тези избори не са важни, защото ще излъчат нестабилен парламент и е по-добре хората да си стоят у дома, за да не им „лепнат” нещо в избирателната секция. Премиерът Борисов има три инструмента за печелена на изборите – купуване на гласове, административно-зависим вот и корпоративен вот, каза Петков. Той призова към масово участие в изборите, защото те са съдбоносни за България. На тях ще се решава дали да бъде изхвърлено чекмеджето с 1 млн. евро и златни кюлчета, или то да продължи да се пълни. Лидерът на АБВ открои провалите на настоящото правителство в сферите на здравеопазването, енергетиката, селското стопанство.
„Подкрепете ни, за да върнем нормалността в България”, призова Румен Петков. Той отбеляза, че 4 април е преждевременна дата за изборите, защото няма да даде възможност за водене на политически диалог. Основен приоритет пред ПП АБВ е консолидацията на лявото политическо пространство, каза още Петков.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзбираха експертната комисия за присъждане на „Наградата на Шумен“ за образование и наука
Следваща статияШестима с COVID-19 са в ОАИЛ на шуменската болница, трима са интубирани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here