дом Политика Адвокат Дениз Джелял: Гласувайки за ДПС, гласувате за по-доброто си бъдеще!

Адвокат Дениз Джелял: Гласувайки за ДПС, гласувате за по-доброто си бъдеще!

0
ДЯЛ

Казвам се Дениз Джелял и съм кандидат за народен представител от листата на Движението за права и свободи (ДПС) на предстоящите на 4 април избори за Народно събрание.
Роден съм в Шумен на 6 септември 1975 година, семеен, с двама синове, единият вече пълнолетен.
През 2001 г. се дипломирах като бакалавър по специалността “Публична администрация“ във ВСУ “Ч. Храбър” – гр. Варна.
Пет години съм работил в “Топлофикация-Шумен“ ЕАД като началник отдел “Пласмент и реализация“.
В периода от 2010 г. – 2016 г. работих в Община Шумен в екипа на Седат Кадир – зам.-кмет по “Социална политика и здравеопазване“, като началник отдел “Социална политика“, след това и като гл. експерт “Социална политика“.
През тези години участвах и успешно реализирахме много проекти и програми, местни и национални, финансирани от европейските фондове и държавния бюджет с бенефициент Община Шумен. Бил съм ръководител на проект с бенефициент Община Шумен и координатор от Общината по други два проекта.
Бях член в Общинския съвет по наркотични вещества – Шумен, член на комисията по чл. 9 от Наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди в Община Шумен, член на Постоянна комисия по заетост към Агенция по заетостта – Дирекция „Бюро по труда“ – Шумен. През този период с успешната реализация на програмите и проектите, успяхме да осигурим препитание, доходи, подслон, грижи и реализация на много наши съграждани в община Шумен, имащи нужда от тези услуги.
Междувременно завърших и второ висше образование – през 2015 година се дипломирах като магистър по специалността „Право“ в РУ „Ангел Кънчев“ в Русе.
От 2016 година съм вписан адвокат в Адвокатска колегия – Шумен и практикувам в областта на наказателното право.
Като активист на ДПС, кандидатурата ми за народен представител не е самоцел, бях кандидат за народен представител и през 2014 г., бил съм и кандидат за общински съветник два пъти. Участието ми в изборите е едно продължение на работата ми в услуга на хората, така както съм работил до сега, така ще бъде и занапред. Това е и веруюто и на всички колеги, които работим за каузата на Движението, независимо дали сме кандидати или не. Участието ми в листата е доказателство за свършената от мен и колегите ми работа до сега, както и кредит на доверие от хората в област Шумен, че ще могат и в бъдеще да разчитат на ДПС.
Много добре съм запознат с проблемите на хората, всеки ден се срещам с тях и ги решавам, сега като адвокат, а и преди, когато съм работил в сферата на социалната политика и здравеопазването. И това не са думи без съдържание, налице са резултати и хората ги знаят.
Като човек, който активно е част от обществено-политическия живот в страната през тези години, работя с голяма отговорност, защото имам воля и качества за осигуряване на възможност за достоен живот на хората и на по-добри условия.
Като адвокат и юрист, както и всички мои колеги, защитаваме правата и законните интереси на гражданите, следим за тяхното спазване на база на законите в държавата. Ние сме гарант за тяхното спазване през последните 30 години и членове на ПП ДПС, и като отделни личности.
Видно какви закони и промени в закони се приеха през мандата на това Народно събрание, като юрист считам, че е необходимо подобряване качеството на законодателния процес, повишаване на прозрачността и не на последно място предвидимостта.
Посланието на политическа партия ДПС за рестарт на държавността и за възстановяване на политическата нормалност е точно и навременно. Между другото, посланията на Движението в годините винаги са били точни и навременни, отразяващи съответната необходимост и положение в обществено-политическия живот в страната и как, и какво трябва да се промени. Най-важното, което трябва да се търси и постигне е институциите със своята дейност да спечелят отново доверието на гражданите.
Налице са много проблеми и кризи в държавата, които трябва да бъдат решени, защото хората страдат.
Приоритетите ни отдавна са представени на обществото – чист въздух, чиста вода, чиста храна, чиста енергия,  високи технологии. Днес вече са и официална инвестиционна политика на ЕС – Зелена икономика.
За бизнеса – защитена бизнес среда, ускорен път на инвестициите, отпадане на прекомерната административна тежест, сигурност, стабилност и предвидимост.
За гражданите – работни места, високи доходи, високо качество на живот, справедливост, защита на правата и законните им интереси.
Уважаеми избиратели от областта, гласувайте с номер 9 в интегралната бюлетина!
Защото, искайки промяна към по-добро в живота Ви, трябва да го направите първо за себе си, а именно гласувайки за ДПС, гласувате за себе си!
ДПС е Вашия защитник и гарант сега и във времето напред!
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрадец подкара чужда кола, друг задигна телевизор
Следваща статия1 259 728 ваксини на “Пфайзер“ ще получи България в следващите 3 месеца

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here