дом Общество Адвокатът на пострадалите в Хитрино обжалва присъдите на машинистите

Адвокатът на пострадалите в Хитрино обжалва присъдите на машинистите

0
ДЯЛ

Адвокатът на пострадалите при жп катастрофа в Хитрино е обжалвал пред Апелативен съд Варна присъдата на двамата машинисти.
„Във въззивна жалба съм посочил, че искаме максимални присъди. Чакаме мотивите на Шуменския окръжен съд, с които ще я допълним“, заяви пред 24shumen.com защитникът Николай Димитров.
Делата за обезщетения са образувани и се гледат в Софийски градски съд. Адвокатът не се ангажира с конкретна сума относно исканата кръвнина от роднини, близки и пострадали от инцидента. Сред тях е и 47-годишната фризьорка Невим Хасан, която напълно загуби зрението си.
В момента тя е със силикон в очите, от който се уврежда ретината, споделиха хора от Хитрино. Жената все още изпитвала адски болки в двете очи и употребява силни медикаменти.
„В главата й все още има стъкла, които се отстраняват“, припомни адвокатът Димитров преди началото на едно от съдебните заседания срещу двамата подсъдими машинисти Димитър Михнев и Радослав Петков.
Поради липса на средства1 семейството не може да замине за Турция, където в клиника в Истанбул ще бъде извършена сложна операция за възстановяване на зрението.
Български лекари не се наемали да извършат интервенцията.
Всеки, който има възможност и желание да помогне финансово на пострадалата Жена, може да го направи на банкова сметка на Невим Хасан в ДСК: IBAN BG 77STSA 93000000895081.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКонкурс за главен архитект обяви Община Шумен
Следваща статия5 общини в областта получават финансиране по „Красива България“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here